BejelentésFóliázás a garantáltan legolcsóbban !
Miért fizetne tizezrekkel tőbbet ..... 1162 Bp. Szlovák út 104/B Tel: 06309 243168

MENÜ


Best Fólia


Bestfólia autófóliázás Cégbemutató: Pár szó magunkról,

25 éves tapasztalat , tőbb mint 25000 referencia munka, kedvező árak, maximális minőségre törekvés, rugalmasság.Vállalkozásunk célja a lehető legtöbb igény kielégítése.
Árainkkal szeretnénk a kevesebb pénzzel gazdálkodó embereknek is lehetőséget nyújtani a fóliáztatásra.

Nem az a célunk hogy minél nagyobb haszonnal dolgozzunk, hanem hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen. A megfelelő szakmai tudás, a több éves tapasztalat és a maximális minőség elérése a célunk.

Hétvégi nyitva tartásunkkal kellő rugalmasságot tudunk biztosítani. Az új műhelyben kettő autót is tudunk egyszerre fóliázni.

 

Munkánkat kulturált műhelyben végezzük, a váróhelységben az ügyfelek megvárhatják autójukat nem kell egész napra nálunk hagyni, mert kárpit bontás nélkül kerül a fólia telepítésre, igy 1.5 óra alatt elkészül a munkafolyamat.


Legálisan az első üvegfelületekre is!

A SkyFol NT 85-ös autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 53%-át kint tartja. Egyre nagyobb lehetőség nyílik a szabályos autófóliázás terén. Az autósok többsége ki is használja az autófólia adta megoldásokat.

Cégünk rendelkezik a rendőrség által is használt fénymérő készülékkel, így bemérés alapján lehetőség nyílik a két első ablak hővédelmére!


Csak engedélyezett fóliával dolgozunk, műbizonylattal, engedélyszámmal, 7 év garanciával.
Cégvezetők: Gáspár András, Kiss Melinda (Bestfólia)

www.bestfolia.hu

Egy elégedett ügyfél videója.


 Kereső szavak: Autófóliázás, autóüveg fóliázás, autófólia, fóliázás, fólia, autófóliázás, biztonsági autófólia, hővédő fólia, üvegfóliázás, üvegfólia, autofoliazas, folia. fóliák, fóliázó. autófóliázó, üvegfóliázó, autófóliák, üvegfóliák, biztonsági fóliák, hővédő autófóliák, hővédelem, uv védelem , betörésvédelem, ablak fólia, ablak fóliák, autófóliázás kárpit bontás nélkül, első szélvédő hővédő fóliázása, hővédő autófóliák, skyfol, autóüveg fólia, autófólia, legolcsóbb autófóliázás, akciós autófólia, minőségi olcsó autófólia, fényvédelem, babavédelem, uv védő, hp skyfol, babarát autófólia, feketítés, ablak feketítés, belátás védelem autófóliával, betekintés védő autófólia, bőrrák elleni védelem autófóliával, melanoma,